Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kookworkshop voor teambuilding

Perfect voor teams die hun onderlinge band willen versterken

De Team Building Kookworkshops van Nico’s Trattoria bieden de perfecte setting om als team samen te komen en te genieten van de Italiaanse keuken. Onze praktische sessies zijn ontworpen om teamwork en kameraadschap te bevorderen terwijl je leert om heerlijke Italiaanse gerechten te bereiden. Deze verrijkende ervaring zal je culinaire vaardigheden verbeteren en blijvende herinneringen creëren, waardoor de band tussen jou en je collega’s wordt versterkt in een leuke en boeiende omgeving.

Voordelen van kooklessen voor teambuilding

Verbeter de samenwerking en prestaties van je team door deel te nemen aan onze groepskookworkshops! Deze op maat gemaakte workshops bieden meer dan alleen culinair plezier: ze bevorderen communicatie, probleemoplossend vermogen en teamwork. Onder leiding van onze ervaren Italiaanse chef Nico zal jouw team de geheimen leren van tijdloze Italiaanse klassiekers, terwijl jullie samen een band opbouwen door gedeelde doelen en prestaties.

Reserveer een vergaderruimte voor jouw teambuilding workshop

Versterk je ervaring door een vergaderruimte te boeken waar je een toegewijde plek hebt voor brainstormen en teambuildingactiviteiten voor of na de les. Verbeter de dynamiek van je team met een hands-on ervaring in het maken van pasta, die zowel verrijkend als heerlijk is!

Privé diner

Nico’s Trattoria nodigt jou en je groep uit om te genieten van een exclusieve private dining ervaring, gunstig gelegen nabij station Isolatorweg in Amsterdam. Overdag dient onze gezellige locatie als gemeenschappelijke werkruimte, maar transformeert ’s avonds tot een intieme eetgelegenheid, waardoor het een ideale plek is voor bijeenkomsten van 20 tot 60 personen.

Onze private diners, met heerlijke mediterrane gerechten, zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een familiereünie of een zakelijk evenement.

Exclusief Viergangen Italiaans Feestmaal

Verwen je gasten met een speciaal samengesteld menu dat traditionele Italiaanse gerechten combineert met moderne culinaire technieken. Elk gerecht is ontworpen om een onvergetelijke eetervaring te creëren. De kosten bedragen €45 per persoon, exclusief drankjes.

Drankarrangementen

Verbeter je eetervaring met ons uitgebreide drankarrangement voor slechts €20 per persoon. Dit arrangement zorgt ervoor dat je gasten een naadloze avond van drankjes en dineren kunnen ervaren.

Jouw Ideale Locatie voor Groepsdiners in Amsterdam

Onze locatie biedt professionele service in een warme en gastvrije sfeer. Slechts 4 minuten lopen van station Isolatorweg, is onze locatie perfect voor degenen die op zoek zijn naar een unieke private dining ervaring in Amsterdam.

Boek vandaag nog jouw groepsdiner in Amsterdam

Klaar om een onvergetelijk evenement te organiseren? Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en je reservering te maken.

€75 / per persoon

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

OP ZOEK NAAR HET PERFECTE CADEAU?

Kies voor onze cadeaubonnen en geef een culinaire ervaring cadeau.